Mitä nyt kuuluu SP-Paino?

Kevätkesällä piireissä hieman kohahti, kun Nurmijärveltä kuului uutinen: Maaret Snäll on ottanut johdon tehtävät käsiinsä omistamassaan SP-Painossa. Maaret oli vuosia isänsä perustamassa yrityksessä sivuroolissa ja palkkajohtaja vastasi yrityksen operatiivisesta johdosta.

Tiukan kilpailun kuristamalla alalla piti kuitenkin tehdä urheilujoukkueista tuttu ratkaisu – vaihdetaan valmentajaa, kun muut keinot eivät pure.

Toisen polven toimitusjohtajana Maaret sai nopeasti henkilökunnan taakseen; humaani asenne ja ihmisten kuunteleminen sai koko henkilökunnan lojaalisti omistajajohtajan mukaan. Päätöksentekoon otettiin mukaan enemmän avainhenkilöitä ja ihmisten ajatuksia arvostettiin.

Kesä meni hieman markkinoita kuunnellessa. Asiakkaita kiinnosti edelleen tutun porukan luotettavasti ja nopeasti tekemät sekä toimittamat painotuotteet. Alkusyksyn WOW-messuilla esiintyminen oli menestys; täysin itse rakennettu, teknisesti hieno messuosasto Helsingin Messukeskuksessa kiinnosti asiakkaita innovatiivisuudellaan sekä oman myyntiryhmän humoristisella ja heittäytyvällä asenteella. Osasto sai  runsaasti huomiota ja uusia asiakkuuksia syntyi mukavasti.

Kesän jälkeen syys- ja lokakuu vaikuttavat hyviltä. Työmäärä on hyvä ja tilauksia on mukavasti pidemmällekin ajalle!

Fiilikset ovat siis korkealla ja koko porukan optimismi on hyvällä tasolla.

 

Ja pian meillä on jänniä uutisiakin kerrottavana…

digipaino