SP-Paino Oy ja Suomen Printman Oy ovat yhdistäneet toimintojaan!

Kun pieni ja keskisuuri yhdistyvät, tuleeko siitä isompi keskisuuri? Vai…

Yli neljäkymmentävuotias SP-Paino Oy ja vuonna 1990 perustettu Suomen Printman Oy ilmoittavat yhdistymisestään. Hyvinkääläinen Suomen Printman sulauttaa toimintansa talousalueensa suurimpaan alan toimijaan, SP-Painoon.

Alan kireän kilpailun edessä Printman koki tulevaisuudelleen parhaaksi hakeutua hieman isomman katon alle ja SP-Painossa nähtiin pienemmän ja nuoremman yhtiön dynaaminen potentiaali varsinkin digi- ja suurkuvapuolella isona mahdollisuutena.

Prntmanin Ari Saaren 35-vuotinen kokemus ja hyvät asiakassuhteet yhdistettynä ehjään painokokonaisuuteen digipainamisen ja suurkuvatulostamisen segmenteissä – nykyaikaisella ja toimivalla tekniikalla – kiinnosti SP-Painon Maaret Snälliä.

”Saimme valtavan positiivisen potkun sekä asiakassuhteissa, että lisääntyvässä teknisessä kapasiteetissa”, toteaa Maaret. Ari puolestaan on helpottunut vastuun jakautumisesta omien hartioittensa ulkopuolillekin. ”Yksin en kokenut enää olevani vahvoilla näillä markkinoilla, mutta yhdessä voimme sitä olla”. Graafisen teollisuuden yhä kiristyvässä kilpailussa pitää hakea uusia toimintamalleja ja -tapoja. ”Yhdistyminen pykälää isomman toimijan kanssa oli minulle selkeä keino nähdä taivaanrannan taakse valoisin mielin”, ilmaisee asian Ari eli ”Ake”, niin kuin hänet ovat kaikki tottuneet tuntemaan.

Printmanin mainiot tuotantolaitteet: Mutohin suurkuvatulostin ja Ricohin uudenkarhea digipainokone kaikkine apulaitteineen on nyt liitetty Nurmijärven Otsotielle täydentämään SP-Painon jo ennestäänkin vahvaa tuotantokoneistoa. Tj. Snäll on luottavainen lähitulevaisuuden suhteen, nyt pitäisi konekapasiteetin riittää! ”Seuraavaksi tarvitaan tilauksien jatkeeksi lisää tekijöitä ja hyvien ihmisten hakuhan on meillä päällä koko ajan!”

digipaino